IMG-20220423-WA0002

Transformare și împlinire pe toate planurile vieții tale

CUM îți faci MINTEA SĂ LUCREZE în FAVOAREA TA astfel încât să îți TRANSFORMI VISELE în REALITATE

Află cum mintea subconștientă îți
controlează viața și
cum o poți schimba în favoarea ta

Citind acest Ebook, în sfârșit vei afla răspunsul la toate întrebările vieții tale și mai ales vei afla motivele pentru care nu ai viața la care visezi.

O să înțelegi de ce nu ai atâția bani cât îți dorești, de ce muncești mult și rezultatele întârzie să apară și poate nu mai ai suficient timp de familie, de hobby-uri, de vacanțele mult visate.

Vei întelege de ce continui să te porți în felul în care te porți sau de ce gândești ceea ce gândești. Vei afla cauzele reale ale bolilor și afecțiunilor din corp.

Am scris această mini-carte cu intenția să ofer tuturor oamenilor informațiile structurate, rapid de citit și foarte ușor de înțeles pentru oricine.

Ea reprezintă suma tuturor căutărilor și cunoștințelor mele aflate din cărți, conferințe, podcasturi, seminarii, webinarii, workshop-uri mentorat, terapii diverse la care am fost client și nu în ultimul rând cursuri și certificări in valoare de mii de euro.

Am rezumat toate acestea in 34 de pagini, într-un limbaj simplu și usor de înțeles pentru oricine nu are legatură cu domeniile neuroștiinței, psihologiei sau spiritualității sau cu orice arie a dezvoltării personale

Obții claritate, înțelegere și conștientizare profundă.

IMG-20220423-WA0009

"Transformare și împlinire pe toate planurile vieții tale"

Ce vei afla specific
citind cartea:

Cine sunt (povestea mea)

Cine eram EU ÎNAINTE
să îmi TRANSFORM viața?

Am absolvit facultatea de Drept în 2015 și eram o juristă convinsă, ce aparam oamenii de nedreptăți și rele. Eram o corporaTRISTĂ. Munceam foarte mult să demonstrez, nu știu ce și nu știu cui, că fericită nu eram deloc.

Perfecționismul și nevoia de a demonstra și de a mă simți utilă și competentă m-au adus în pragul burnout-ului și eșecurile repetate din plan personal m-au adus în stadiul depresiei pe care nici măcar nu o conștientizam. Pandemia Covid mi-a deschis ochii și m-a pus față în față cu cel mai mare critic și dușman al meu: Eu însămi. În 2021, am pierdut, într-un mod extrem, cel mai de preț lucru pentru mine și anume sănătatea. 

Am ajuns la afecțiuni grave pentru mine. Iar asta M-A TREZIT! Drept urmare, mi-am găsit Calea și am renunțat la tot ce consideram a fi viața „ideală”. O relație de ani de zile, casa unde locuiam, siguranța zilei de mâine, job-ul mult visat la o firmă de avocatură din UK unde câștigam un salariu mai mult decât decent, plus o gramadă de „prieteni” și cunoștinte. 

Pierderea sănătății m-a făcut să conștientizez că nu eram fericită și practic am plecat în căutarea acestor 2 aspecte. Ulterior mi-am regăsit fericirea în interior și am realizat că niciodată nu aș fi găsit-o în afara mea, oricâte aș fi schimbat în domeniile vieții mele. 

Schimbând interiorul (subconștientul), mi-am schimbat viața.

Obții claritate, înțelegere și conștientizare profundă.

Cine sunt EU ASTĂZI?

Astăzi sunt o femeie de afaceri încrezătoare în sine, sunt o iubitoare de Viață, de Frumos și de Oameni. Sunt Coach și Terapeut și iubesc ceea ce fac.

Astăzi sunt total aliniată cu menirea mea în această viață, am scopul foarte clar și bine definit. Misiunea mea este să fiu deschizător de drumuri, să inspir oamenii să își împlinească propria menire.

Sunt farul care îți luminează calea în întuneric până reușești să ajungi la capăt unde te așteaptă lumina..pentru că am trecut pe acolo deja.

Sunt călăuza ta înțeleaptă care îți vede potențialul imens, pentru că și alții l-au văzut în mine. Sunt mâna de care te poți ține, până te convingi că poți merge extraordinar de bine pe picioarele tale, pentru că asta am învățat și eu să fac.

Eu sunt Tu. TE ONOREZ, TE ADMIR ȘI TE RESPECT

Dacă ai ajuns pe această pagină, înseamnă că ești deja pe Calea ta către Transformare și Regăsire.

Și sunt aici să te susțin, ca o „întâlnire de destin”.

Află mecanismele propriei tale minți și hai să le schimbăm în favoarea ta, pentru a avea tot ce ți-ai dorit vreodată!

2022 @ Oana Podaru

Descarcă Ebook-ul GRATUIT

coperta fata